joi, 25 septembrie 2014

Vila Mara ** - Sarata Monteoru, Valea Buzaului


Categorie: 2 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Sarata Monteoru
Adresă: Str. Huioaba nr. 159
Județ: Buzau
Facebook: https://www.facebook.com/vilamaramonteoru
Telefon: (+4) 0773.808.424, 0747.073.562
Persoană de contact: Dan Ionescu


Prezentare
Vila Mara este situată în staţiunea balneară Sărata-Monteoru, în apropiere de Buzău.

Oferă WiFi gratuit şi o grădină cu piscină în aer liber, loc de joacă pentru copii și facilități de grătar. Camerele spațioase au TV prin cablu, zonă de relaxare şi vedere la grădină. Băile sunt comune. 

Oaspeții de la Vila Mara pot folosi bucătăria comună, pot juca tenis de masă sau închiria biciclete. Parcarea privată este disponibilă gratuit. Cel mai apropiat restaurant și un supermarket se află la 100 de metri.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Buzau - 18 km, Ploiesti - 65 km, Bucuresti - 115 km

Drum şi Acces auto
DN 1B Ploiesti - Buzau din care DJ 203G până la Sarata Monteoru


Atracții și Obiective turistice în zonă
Această zonă are un bogat potențial turistic, existând posibilitatea să vizitați obiective UNICE în Europa, cum ar fi VULCANII NOROIOSI sau FOCUL VIU. În același timp se poate face o degustare de vinuri la CRAMA PIETROASELE sau o masă cu renumiții CARNATI DE PLESCOI. În zonă avem Manastirea CIOLANU și Tabara de Sculptura de la MAGURA.

Pentru iubitorii de drumeții avem trasee interesante care străbat pădurea care înconjoară această superbă vale. În pădure veți găsi o mare varietate de FRUCTE DE PĂDURE, cum ar fi MURE, COARNE, MACEȘE și multe altele.

Pentru iubitorii de CICLISM, avem un traseu foarte interesant și frumos, care pleacă din SARATA MONTEORU, prin partea de nord, prin pădure (drum asfaltat) și revine după aproximativ patru ore prin partea de sud a stațiunii, străbătând, așa cum am spus, o parte a pădurii, urmând apoi localității încărcate de istorie. Traseul este complet asfaltat.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 18
Nr. Camere: 6, fără baie proprie
Nr. sufragerii/livingrooms: 1

Tarife (mic dejun inclus)
Camera dublă / noapte: 110 lei
Camera triplă / noapte: 150 lei


Facilități
Încălzire centrală - Apă caldă permanent - Terasă - Grătar - Foișor - Bucătărie - TV - Internet - Semnal GSM - Curte - Piscină - Loc de joacă pentru copii - Spălătorie - Parcare proprie.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:





2 comentarii:

  1. DEZASTRU!
    De la bun inceput vreau să precizez că am fost mințiți; deși vila nu dispune de camere de băi proprii proprietarul ne-a asigurat că are el o cameră pe care nu o prea închiriază și că ne-o va pune la dispoziție. Nici vorbă de așa ceva, în plus, nici măcar televizorul nu era funcțional! Evident că nu s-a rezolvat nimic...
    Am solicitat să mâncam la pensiune și pentru un tarif de 75 de lei pe zi, proprietarul (care este și bucatar) ne-a oferit un meniu precar, de cantină muncitorească, in ciuda asigurărilor făcute anterior că este variat și excelent. Locul de servire al mesei.... în fudul curții unde stăpâne era cele trei pisici care se urcau pe scaune și chiar pe mese.... chiar și atuanci când serveai masa (”dar de ce vă deranjază, sunt doar niște animale!!!” ne-a spus proprietarul când i-am reproșat că este păr de pisică pe masă).
    Pe toate site-urile pensiunea este prentată ca având apă caldă permanent dar asta este o glumă, nici vorbă de așa ceva.
    În consecință, reclama este sufletul comerțului, noi am fost păcăliți, am cerut să plecăm mai devreme și nu ne-a fost returnat nici un ban pentru masă sau cazare (bani pentru care nu am primit nici o chitanță)!
    Regret alegerea făcută și sper ca alții să se orienteze către pensiuni mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, Domnul Dan este un mare japcar numai minciuni scrie la ceea ce ofera . In realitate este jale mare . In prima seara a zis ca are ciorba de cocos de tara cu bors de putina dar in realitate la masa ne-a adus o ciorba reincalzita de pulpe din rezerva statului nepenite si acrit cu sare de lamaie . Mai bine dormi in masina decat la japcarul asta .Fara baie in camera , 2 bai la 7 camere , bine ca nici aglomerat nu este cat am stat 4 zile nu am mai vazut alti fraieri ca moi. Un drum ingrozitor iti rupi masina in doua. Cu tot respectul cautati in alta parte . Aveti ocazia din concediu sa ajungeti la spital cu acest japcar.

    RăspundețiȘtergere