marți, 23 septembrie 2014

Pensiunea Casa Bradet **** - Intorsura Buzaului, Valea Buzaului


Categorie: 4 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Intorsura Buzaului
Adresă: Intorsura Buzaului, sat Bradet nr.146A
Județ: Covasna
Email: office@casa-bradet.ro, casabradet@gmail.com
Web: http://casa-bradet.ro/
Telefon: (+4) 0744.787.672, 0746.509.496
Persoane de contact: Mirela Buturca, Cătălin Dihoru


Prezentare
Pensiunea este situată în satul Bradet ce aparține de orașul Intorsura Buzaului, la o distanță de aproximativ 800 m față de drumul Buzau - Brasov (DN 10), la o altitudine de cca 780 m într-o zonă montană foarte frumoasă și foarte liniștită. Zona se poate caracteriza foarte simplu ca fiind virgină din punct de vedere al turismului, ceea ce îi dă un farmec aparte. Lipsa poluării de orice fel întâlnită în alte stațiuni montane conferă acestei zone un loc aparte în viitorul turismului de la noi din țară. Puncte de atracție în zonă sunt Masivul Ciucas, Cascada Urlatoare, Rezervatia de zimbri, diferite trasee montane cu atv sau pe jos, posibilități pt. lecții de călărie, plimbări cu trăsura și iarna cu sania, ski, săniuș.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Brasov - 38 km, Nehoiu - 51 km,  Buzau - 121 km

Drum
DN 10

Acces auto
Coordonate GPS: 45.653408, 25.990562


Atracții și Obiective turistice în zonă
Cascada Urlătoarea - Mănăstirile din zonă - Rezervația de zimbri - Biserica evanghelică fortificată din Prejmer - Castelul “MIKES SZENTKERESZTY” de la Zagon, situat la o distanță de 20 km -Drumeții montane - Atracțiile turistice aferente județului și orașului Brașov și a județelor Covasna și Buzau.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 32
Nr. Camere duble: 12, toate cu baie proprie
Nr. Apartamente: 4, toate cu baie proprie
Nr. sufragerii/livingrooms: 1
Dotări camere: terasă proprie, frigider, TV, internet, uscător de par, seif

Tarife
Cameră dublă/ noapte: 100 lei
Apartament/ noapte: 180 lei


Facilități
Încălzire: centrală proprie - Apă caldă permanent - Zonă de relaxare cu masă de biliard, masă de fussball, tenis de masă, darts electronic, mese pentru jocuri de societate (table, cărți, rummy, șah), mini-bar - Sală de conferințe - Restaurant cu o capacitate de 140 locuri - Bar - Saună - Terasă cu o capacitate de 50 locuri - Loc de joacă amenajat pentru copii (leagăne, balansoare, tobogan ) - Internet - TV - fax - Spalatorie; - Curte cu gradina amenajata cu locuri pentru relaxare - Grătare (cuptor și proțap) - ATV - Mașină de teren pentru drumeții prin munți - Parau la marginea domeniului - Posibilitate practicare sporturi: fotbal, baschet, volei, badminton - Plajă pe malul râului Buzau cu grîtar - Echitație și plimbare cu trăsura - Sanie trasă de cai - Organizări evenimente - Parcare.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu