marți, 23 septembrie 2014

Complex Popas Merei **** - Merei, Valea Buzaului


Categorie: 4 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Merei
Adresă: DN 1B Buzau-Ploiesti, la km 13
Județ: Buzau
Email: receptie@complexpopasmerei.ro
Web: http://www.complexpopasmerei.ro/
Telefon: (+4) 0726.684.158, 0238.753.859
Persoană de contact: Florion Andrei


Prezentare
Armonia culorilor, stabilitatea ritmurilor, echilibrul maselor alcătuiesc COMPLEXUL TURISTIC POPAS MEREI.

Cele 50 de locuri de cazare (10 camere double, 6 camere single, 3 garsoniere si 2 apartamente) îmbinate cu ultimele inovații în materie de servicii, la standarde de patru stele, picură în sufletul nestatornicului călător stropi nepătați din liniștea Subcarpatilor de Curbura ce vibrează în linii moderne.

Atmosfera, calitatea preparatelor, serviciile prompte și nu în ultimul rând prețurile vă atrag după prima vizită, chiar dacă sunteți dintre cei mai exigenți clienți. Gustul preparatelor noastre vă va cuceri din prima clipă. Acesta este Restaurantul Popas Merei, al cărui personal cu o vechime de peste 5 ani numai în acest loc este dornic să iși pună la dispoziția dumneavoastră întreaga pricepere și experiență acumulată în tot acest timp.

Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Buzau - 13 km, Ploiesti - 58 km

Drum și Acces auto
DN 1B Buzau-Ploiesti, la km 13 (la intersecția cu DJ 203G spre Sarata Monteoru)
Coordonate GPS: 45.1299, 26.6782


Atracții și Obiective turistice în zonă
Stațiunea de cercetare viticola Pietroasa și Crama Pietroasa, locul unde se poate degusta și achiziționa un vin de o calitate excepțională. Tot in zona aceea a fost descoperită Closca cu puii de aur, pe care o puteți admira în replică la Muzeul Cramei situate la 7 km de pensiune.

Dacă sunteți pasionați de artă, puteți merge la Tabara de sculptura de la Magura, unde este cea mai mare expoziție de statui în aer liber din Europa. Alte obictive turistice pe care nu trebuie să le ratați: Manastirea Ciolanu (20 km), Vulcanii Noroiosi – fenomen unic în Europa, foarte rar în lume, Focurile Vii de la Lopatari, Pesterea cu sare și Lacul de la Meledic - unic prin faptul că este lac de apă dulce situat pe un munte de sare, Pestera de Chihlimbar de la Colti sau pesterile rupestre de la Alunis.

Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 50
Nr. Camere single: 6, toate cu baie proprie
Nr. Camere duble: 10, toate cu baie proprie
Nr. Garsoniere: 3, toate cu baie proprie
Nr. Apartamente: 2, toate cu baie proprie
Dotări camere: tv, aer conditionat
Restaurant

Tarif
Camera dubla / noapte: 120 lei


Facilități
Încălzire: centrală proprie - Aer conditionat - Apă caldă permanent - Terasă / restaurant - TV - Internet - Semnal GSM - Curte - Sală conferințe - Parcare proprie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu