miercuri, 24 septembrie 2014

Pensiunea Elena ** - Siriu, Valea Buzaului


Categorie: 2 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Siriu
Adresă: comuna Siriu, sat Casoca
Județ: Buzau
Email: office@cazaresiriu.ro, vila1elena@yahoo.com
Web: http://www.cazaresiriu.ro/
Telefon: (+4) 0743.079.431
Persoană de contact: Leuletu Viorica


Prezentare
Pensiunea Elena se află într-un ținut muntos din zona Carpatilor de Curbura. Această zonă de o frumusețe mioritică este străbătută de DN 10, unind Buzaul de Brasov. Pensiunea este situată pe Valea Cașocii, în imediata apropiere a barajului Siriu. Este o zona deosebit de frumoasa cu un potențial deosebit, necunoscută marii majorități a turiștilor. La 30 de metri de pensiune traversează pârâul Casoca, unde se pot pescui păstrăvi de munte. Cadrul natural, varietatea și complexitatea peisajului oferă turiștilor satisfacții deosebite. Aflată la o altitudine de 400 de metri și cu o climă recomandată pentru boli profesionale și stres, pensiunea Elena îmbină agrementul cu întreținerea sănătății. Dragoste de natură și picioare bune să aveți, nici 12 zile nu vă ajung să bateți cărările zonei înconjurătoare. Oază de liniște, aer curat, cazare perfecta, paradis al Siriului. Drumul spre pensiune este accesibil tuturor categoriilor de autovehicule în orice sezon (50 m din DN 10). În perioada de iarnă pensiunea este încălzită și este pregătită în orice moment să-și primească oaspeții.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Nehoiu - 10 KM, Intorsura Buzaului - 15 KM, Buzau - 80 KM Brasov - 80 KM

Drum și Acces auto
DN 10 Buzău-Brasov, Km 80
Coordonate GPS: 45.483687334111, 26.258751173477


Atracții și Obiective turistice în zonă
Barajul și lacul de acumulare Siriu - Lacul fara Fund sau Lacul Vulturilor - Masivul Siriu - Baile Siriu - Tabara Hartagu - Cascada Pruncea de pe valea Casocii - Manastirea Schimbarea la Fata-Sita Buzaului - Manastirea Ratesti - Manastirea de la Ciolanu - Tabara de sculptura Magura - Muzeul Chihlimbarului de la Colti - Vulcanii noroiosi la Berca - Manifestare folclorica denumită "Cat e Siriul de mare" în prima duminică după Sf. Maria, pe malul lacului Siriu - Drumeții în masivele: Siriu (Lacul Vulturilor), Bocirnea, Penteleu, Podul Calului, Cascada Pruncea (Valea Casoca), Tabla Butii, Izvoarele cu apa termala Baile Siriului.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 14
Nr. Camere duble: 7, toate cu baie proprie
Nr. sufragerii/livingrooms: 1

Tarife
Camera dublă / noapte: 80 lei


Facilități
Încălzire centrală - Apă caldă permanent - Bucătărie - Terasă / restaurant - Foișor - Grătar - Semnal GSM - Internet - Curte / grădină - Pescuit - Parcare proprie.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu