marți, 23 septembrie 2014

Cabana Hadar *** - Siriu, Valea Buzaului


Categorie: 3 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Siriu
Adresă: comuna Siriu
Județ: Buzau
Email: rezervari@cabanahadar.ro
Web: http://cabanahadar.ro/
Telefon: (+4) 0729.208.208


Prezentare
Aflată pe o proprietate privată în inima Carpatilor de Curbura, la Cabana Hadar vă veți putea relaxa și petrece timp prețios cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri. Printre facilități se numără: baie și TV în cameră, internet, piscina exterioară, teren de tenis, masă de pingpong, sală de biliard, piscina, posibilitatea pentru pensiune completă, loc de joacă pentru copii, grădini extinse, jocuri de societate, o colecție de peste 150 de filme și nenumărate carti și iPad la dispoziția clienților. Micul dejun este inclus în tariful de cazare.

Cabana dispune de 11 camere - trei apartamente (living și dormitor), o suită, trei camere deluxe și patru camere standard.

Cabana Hadar se află de asemenea într-un loc perfect pentru a explora zona Siriului și Covasna: puteți merge la călărie la Herghelia Cislau, organiza un picnic la Lacul Vulturilor, pescui la Lacul Siriu sau vizita zimbrii din rezervația din Vama Buzaului.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Nehoiu - 10 KM, Intorsura Buzaului - 15 KM

Drum și Acces auto
DN 10 Buzău-Brasov
Coordonate GPS: 45.587517, 26.2000826


Atracții și Obiective turistice în zonă
Barajul și lacul de acumulare Siriu - Lacul fara Fund sau Lacul Vulturilor - Masivul Siriu - Baile Siriu - Tabara Hartagu - Cascada Pruncea de pe valea Casocii - Manastirea Schimbarea la Fata-Sita Buzaului - Manastirea Ratesti - Manastirea de la Ciolanu - Tabara de sculptura Magura - Muzeul Chihlimbarului de la Colti - Vulcanii noroiosi la Berca - Manifestare folclorica denumită "Cat e Siriul de mare" în prima duminică după Sf. Maria, pe malul lacului Siriu - Rezervatia de zimbri din Vama Buzaului - Drumeții în masivele: Siriu (Lacul Vulturilor), Bocirnea, Penteleu, Podul Calului, Cascada Pruncea (Valea Casoca), Tabla Butii, Izvoarele cu apa termala Baile Siriului.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 30
Nr. Camere duble: 8
Nr. Apartamente: 3
Toate camerele au baie proprie
Nr. sufragerii/livingrooms: 1
Restaurant


Facilități
Încălzire: centrală proprie - Apă caldă permanent - Bucătărie - Terasă / restaurant - Grătar - Cramă - Fermă proprie - TV - Telefon fix (nu există semnal GSM) - Bibliotecă - Sală de conferințe - Sistem sonorizare - Room service - Curte / grădină - Livadă - Nu accept animale de companie - Echitație - Loc de joacă - Teren tenis - Biliard - Piscină - Râu în curte - Parcare proprie.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu