miercuri, 24 septembrie 2014

Pensiunea Varlaam *** - Gura Teghii, Valea Buzaului


Categorie: 3 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Gura Teghii
Adresă: Comuna Gura Teghii, sat Varlaam
Județ: Buzau
Email: pensiunea.varlaam@gmail.com
Web: http://www.pensiunea-varlaam.ro/
Telefon: (+4) 0744.380.825; 0238.542.913


Prezentare
Pensiunea Varlaam*** se găsește în Subcarpații de Curbură într-o zona pitorească a țării, un loc de relaxare și distracție. Ea vă oferă condiții pe măsura celor 3 stele pe care le deține, confort și atmosferă plăcută, atât în cadrul pensiunii, cât și la foișorul cu grătar special amenajat lângă râul Basca Mare. Pensiunea are 40 de locuri, oaspeții noștri putând lua masa în restaurant sau vara chiar pe terasa din curte. Camerele mari și luminoase vă asigură confortul pentru un somn odihnitor, iar terasa are o priveliște de basm. Toate camerele au TV, dar cu siguranță vă veți petrece timpul afară, în aerul curat de munte.

Ne bucurăm de fiecare dată când avem musafiri copii și de aceea îi tratăm pe măsură, oferindu-le un spațiu numai și numai al lor, unde se pot juca în voie.

Pe durata șederii dumneavoastră puteți beneficia de internet gratuit de mare viteză.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Nehoiu - 18 km, Buzau - 80 km, Brasov - 80 km, Ploiesti - 100 km

Drum
DN 10 Buzău - Brasov sau pe ruta Valenii de Munte - Cislau


Atracții și Obiective turistice în zonă
Gura Teghii este o comună de munte situată la confluența a două râuri ce formează o vale superbă, tăiată în stânci, dar cu plaje de nisip, ideale pentru amatorii de ștrand: Basca Mare și Basca Mica. Totodată, de aici se pornesc o serie de drumeții spre Lacul Vulturilor, spre Masivul Podul Calului sau spre Cabana și statia meteo de pe Vf. Penteleu (1770 m), cel mai înalt vârf din Muntii Buzaului.

Dintre obiectivele turistice prezente în această zonă amintim: Masivul de sare de la Maruntisu - Biserica de la Alunis - Vulcanii noroiosi din zona Paclele Mari/ Paclele Mici - Manastirea Ciolanu - Tabara de Sculptura Magura - Muzeul Chihlimbarului de la Colti.

Zona este ideală și pentru practicarea ciclismului montan, pescuitului de vacanță, dar și pentru organizarea diferitelor concursuri de mașini cu tracțiune 4×4.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 40
Nr. Clădiri: 2
Pensiunea:
Nr. Camere single: 2
Nr. Camere duble: 14, din care 6 cu baie comună (nr. băi comune: 2)
Nr. Apartamente: 2

Căsuța din pădure:
Nr. camere duble: 9, toate cu băi proprii
Nr. sufragerii/livingrooms: 1


Facilități
Încălzire: centrală proprie - Apă caldă permanent - Bucătărie - Terasă / restaurant - Grătar - TV - Internet - Semnal GSM - Curte - Accept animale de companie - Loc de campare - Spălătorie - Parcare proprie.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu