marți, 23 septembrie 2014

Pensiunea Tara Luanei **** - Sarata Monteoru, Valea Buzaului


Categorie: 4 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Sarata Monteoru
Adresă: Str. Principala nr. 332
Județ: Buzau
Email: office@tara-luanei.ro
Web: http://www.tara-luanei.ro/
Telefon: (+4) 0753.544.053; 0238.75.10.13


Prezentare
Sarata Monterou este o stațiune balneara situată în zona central-vestică a județului Buzau. Ultima pensiune din această stațiune este Tara Luanei. Aceasta oferă un ambient plăcut, relaxant și de mult bun gust. Ceea ce o diferențiază de celelalte pensiuni sunt: așezarea – este situată la marginea pădurii, liniștea deplină și muzica de relaxare de care te poți bucura pe parcursul unui întreg sejur. Aflată într-o zona submontană, te vei bucura de aerul curat și de izvoarele cu apă care au proprietăți terapeutice. Împachetările cu nămol și strandurile cu apă sărată vin în completarea unei terapii cât se poate de naturale, benefice organismului tău. Plimbările pe traseele montane sunt absolut superbe, fie cu bicicleta, fie pe josț În stațiune, la stână, se pot organiza seri specifice cu foc de tabără și bulz ciobănesc.

Cele 6 camere superbe dotate cu mobilier unicat, baie proprie, uscător de păr în fiecare, plasma TV și telefon, alîturi de piscina cu apî sărată (începând cu 1 iunie), restaurantul cu bar cu 100 de locuri, terasa cu grătar și proțap care poate găzdui 70 de persoane, toate acestea fac din pensiunea Tara Luanei una dintre cele mai frumoase și căutate pensiuni din Sarata Monteoru.

De ce altceva vă mai puteți bucura dacă ajungeți la noi? De conexiune la internet wlan, televiziune digitală sau jocuri de agrement: tenis de masa, table, rummy, monopoly, spațiu de recreere cu jocuri de societate sau vă puteți relaxa (pe bază de programare) la masaj. Fie că este de recuperare, de relaxare sau sportiv. Tot la capitolul ‘timp liber’ vă puteți bucura de șezlongurile din dotare pentru relaxare totală și pentru a vă bucura de aerul proaspăt sau puteți alege o plimbare cu trăsura. Și dacaă vă plac foarte mult caii și nu ați avut ocazia să călăriți niciodată, la pensiunea Tara Luanei puteți lua primele lecții de echitație.

La această pensiune și mâncăcarurile sunt deosebite. În meniu se află produse din producție proprie, total ecologice: brânză de oaie, de capră, de vacă, ouă de găina, de prepeliță sau lapte proaspăt. Se mai poate comanda berbecuț la proțap sau pomana porcului (tot din producție proprie).


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Buzau - 18 km, Ploiesti - 65 km, Bucuresti - 115 km

Drum
DJ 203G

Acces Auto
DN 1B Ploiesti - Buzau din care DJ 203G până la Sarata Monteoru
Coordonate GPS: 45.1583191, 26.7277181


Atracții și Obiective turistice în zonă
Schitul Negoita, Capela și Casa Memoriala Monteoru, Muzeul de petrol, unde extractia se face manual, nu prin sonda.

Stațiunea de cercetare viticola Pietroasa și Crama Pietroasa, locul unde se poate degusta și achiziționa un vin de o calitate excepțională. Tot in zona aceea a fost descoperită Closca cu puii de aur, pe care o puteți admira în replică la Muzeul Cramei situate la 7 km de pensiune.

Dacă sunteți pasionați de artă, puteți merge la Tabara de sculptura de la Magura – 20 km – unde este cea mai mare expoziție de statui în aer liber din Europa. Alte obictive turistice pe care nu trebuie să le ratați: Manastirea Ciolanu (20 km), Vulcanii Noroiosi – fenomen unic în Europa, foarte rar în lume, Focurile Vii de la Lopatari, Pesterea cu sare și Lacul de la Meledic - unic prin faptul că este lac de apă dulce situat pe un munte de sare, Pestera de Chihlimbar de la Colti sau pesterile rupestre de la Alunis.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 20
Nr. Camere duble: 7, toate cu baie proprie
Nr. Apartamente: 3, toate cu baie proprie
Nr. sufragerii/livingrooms: 1
Restaurant


Facilități
Încălzire: centrală proprie și Aer conditionat - Apă caldă permanent - Terasă / restaurant - Grătar, Proțap - Foișor - TV - Internet - Semnal GSM - Curte / Livadă - Mini Zoo - Fermă proprie - Piscină cu apă sărată - Spălătorie - Seif - Parcare proprie.

Alte servicii contra cost
Echitație pentru copii și adulți - Plimbări cu trăsura - Biciclete - Organizări trasee turistice către atracțiile din împrejurimi - Masaj terapeutic/relaxare/sportiv.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu