marți, 23 septembrie 2014

Pensiunea Stejarul *** - Vernesti, Valea Buzaului


Categorie: 3 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: comuna Vernesti
Adresă: Comuna Vernesti, sat Mierea
Județ: Buzau
Email: stejartur@yahoo.com
Web: http://stejarulbz.ro/
Telefon: (+4) 0722.398.734
Persoană de contact: Georgeta Caloian


Prezentare
Pensiunea Stejarul este o pensiune nouă, retrasă, situată în satul Mierea, comuna Vernesti, județul Buzau și vă invită să petreceți momente de neuitat alături de cei dragi. Pensiunea dispune de 9 camere duble și un apartament cu condiții excelente, confort 3 margarete, o sală de mese pentru 40 de persoane unde se pot servi produse tradiționale românești, sală de conferințe pentru 20 de persoane ideală pentru activitățile de team-building. Fie că este vorba de un weekend, o mini vacanță sau o călătorie de afaceri, pensiunea noastră este o alegere ideala.

Grădina pensiunii Stejarul dispune de terase, leagăne, foișoare, balansoare și căsuță suspendată, punte suspendată, ceea ce crează un cadru ideal de liniște și relaxare în mijlocul naturii, acompaniați de mireasma puternică a aerului pădurii și al florilor.

Cei mici au parte de surprize de neuitat alături de poneii noștri BELLA, BETTY și BENNIA, dornici să-i plimbe pe cărările pădurii (pe sub puntea suspendată, la mini terenul de sport, pe drumul forestier...). Dacă au puțin curaj, pot încerca tiroliana care are un traseu prin pădure lung de 45 metri. Mica noastră fermă de animale (găinușe pitice, iepurași, porumbei, bibilici) poate fi admirată de prichindei și nu numai.

Țelul nostru este să vă oferim condiții deosebite de cazare, masă și agrement pentru orice ocazie!


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Buzau - 18 km, Nehoiu - 60 km

Drum și Acces auto
DN 10 Buzau - Brasov din care DJ 100H până la Mierea (din Vernesti, se urmareste indicatorul cu Manastirea Ciolanu)
Coordonate GPS: 45.2033035, 26.7290906


Atracții și Obiective turistice în zonă
Cetatea dacica de la Carlomanesti (Mierea) - Vulcanii Noroiosi - Focurile Vii de la Ardanasi - Muzeul de chihlimbar de la Colti - Tabara de sculptura in aer liber de langa Manastirea Ciolanu - Manastirea Cetatuia ctitorita de Constantin Brancoveanu - Manastirea Ratesti - Manastirea Barbu.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 20
Nr. Camere duble: 9, toate cu baie proprie
Nr. Apartamente: 1, cu baie proprie
Nr. sufragerii/livingrooms: 1

Tarife
Camera / noapte: 120 lei
Apartament / noapte: 160 lei


Facilități
Încălzire: centrală proprie pe lemne - Apă caldă permanent - Terasă / restaurant - Foișor - Bucătărie - TV - Internet - Semnal GSM - Sală de conferințe - Curte / grădină - Echitație - Loc de joacă - Sanie trasă de cai - Parcare proprie păzită.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:





Un comentariu:

  1. Duminică 15 sept .2019 am fost ptr.o noapte la pensiunea Stejarul .Mulțumim mult ptr.serviciile oferite .Suntem f.multumiti atât de cazare ,cat ca de mâncarea pregătită de d.l Florin .Zona este liniștită ,amplasata în pădure de stejari ,apreciata de copii ptr.locurile de joaca șide adulți ptr.plimbare prin pădure .Dorim sa revenim .

    RăspundețiȘtergere