miercuri, 24 septembrie 2014

Pensiunea Foisor ** - Vernesti, Valea Buzaului


Categorie: 2 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: comuna Vernesti
Adresă: Comuna Vernesti, sat Mierea
Județ: Buzau
Email: office@vilaturist.ro
Web: http://www.vilaturist.ro/
Telefon: (+4) 0722.398.734, 0731.008.196, 0722.280.767; 0238.597.390


Prezentare
Situată între dealuri, la marginea pădurii, PENSIUNEA FOISOR vă pune la dispoziție 4 dormitoare cu pat dublu deservite de 2 băi și un dormitor cu 4 paturi și cu baie proprie. Dormitoarele sunt frumos mobilate și sunt dotate cu TV și aer condiționat. Pensiunea dispune de încălzire centrală și apă caldă non-stop. Bucătăria complet utilată și sala de mese (de aprox. 35 persoane) vă stau la dispoziție. Terasele acoperite și grătarul din curtea Pensiunii vă așteaptă să pregătiți o delicioasă friptură. Dacă urcați în prepeleacul de deasupra Foișorului, veți descoperi o minunată priveliște a împrejurimilor. După o cafea baută la masa rotundă din Foisor, puteți să vă relaxați într-unul din cele două balansoare din curte, iar pentru cei care vor să facă puțină mișcare, gazonul splendid din fața Pensiunii și miniterenul de sport vă stau la dispoziție.

Pensiunea FOISOR poate fi un punct de plecare către principalele puncte turistice din zona: Vulcanii Noroiosi, Manastirea Barbu, Manastirea Ciolanu, Tabara de sculptura de la Magura. Dacă nu vreți să plecați departe de Pensiune, este suficient sa deschideți portița din spatele Foișorului și o minunata pădure de stejar, carpen și arțar vă așteaptă la o mică drumeție. La numai 50 de metri de mers prin pădure, veți descoperi un luminiș unde poneii noștri BELLA și BENYA vă așteaptă la o mică plimbare.

Dacă v-am convins, vă așteptăm pe dumneavoastră și pe prietenii dumneavoastră, pentru că puteți închiria toată Pensiunea și puteți să vă bucurați de liniștea și frumusețea pe care o oferă.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Buzau - 18 km, Nehoiu - 60 km

Drum și Acces auto
DN 10 Buzau - Brasov din care DJ 100H până la Mierea (din Vernesti, se urmareste indicatorul cu Manastirea Ciolanu)
Coordonate GPS: 45.215286, 26.640966


Atracții și Obiective turistice în zonă
Cetatea dacica de la Carlomanesti (Mierea) - Vulcanii Noroiosi - Focurile Vii de la Ardanasi - Muzeul de chihlimbar de la Colti - Tabara de sculptura in aer liber de langa Manastirea Ciolanu - Manastirea Cetatuia ctitorita de Constantin Brancoveanu - Manastirea Ratesti - Manastirea Barbu.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 12
Nr. Camere duble: 4, fără baie proprie
Nr. Camere de 4 persoane: 1, cu baie proprie
Nr. băi comune: 2
Nr. sufragerii/livingrooms: 1
Dotări camere: tv, aer condiționat


Facilități
Încălzire: centrală proprie - Aer condiționat - Apă caldă permanent - Terasă / restaurant - Foișor - Bucătărie - TV - Internet - Semnal GSM - Curte / grădină - Plimbare cu poneii - Loc de joacă - Acces mașina spălat / fier de călcat - Trezirea la ora solicitată - Comenzi taxi - Trusă prim ajutor - Teren minifotbal - Echipament sportiv (mingii, rachete etc.) - Parcare proprie.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:




Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Pensiunea Foisor din Mierea nu mai este activa de multi ani, asadar va rog sa o stergeti de pe site (conform GDPF).

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere