marți, 23 septembrie 2014

Pensiunea Valverde *** - Posta Calnau, Valea Buzaului


Categorie: 3 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Posta Calnau
Adresă: Posta Calnau, soseaua E85
Județ: Buzau
Email:  rezervari@pensiuneavalverde.ro
Web: http://www.pensiuneavalverde.ro/
Telefon: (+4) 0730.970.172, 0238.521.260


Prezentare
Suntem pensiunea cu mâncare extraordinară, cu solar și stupi de albine. Stăm în Posta Calnau, pe partea stângă cum vii dinspre Buzau și pe partea dreapta cum vii dinspre Ramnicul Sarat pe E85. 

Toate cele 15 camere ale pensiunii sunt luminoase, complet echipate și decorate astfel încât să vă simțiți numai bine în ele. Băile au cabina de duș, mobilier și accesorii noi, la o calitate dintre cele mai bune. Fiecare cameră are televizor, telefon fix, baie proprie, acces la internet wireless și la parcare.

Ne primim mereu vizitatorii cu multă căldură și cu un meniu natural și sănătos alcătuit cu ingrediente din fermele proprii, dar și direct de la producători renumiți din zona Buzaului.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Buzau - 11 km, Ramnicu Sarat - 23 km

Drum și Acces auto
DN 2 Bucuresti - Suceava (șoseaua E85)
Coordonate GPS: 45.2369, 26.872782


Atracții și Obiective turistice în zonă
În comună: Trei obiective din comuna Poșta Câlnău sunt incluse pe lista monumentelor istorice din județul Buzău, toate fiind clasificate în categoria siturilor arheologice. Situl din punctul „Malul lui Ștefan Leu” din colțul vestic al satului Poșta Câlnău, de pe malul drept al râului Câlnău, cuprinde o așezare din epoca migrațiilor aparținând culturii Cerneahov (secolele al III-lea–al IV-lea) și una medievală timpurie aparținând culturii Dridu. La „Movila Boului”, tot în preajma satului Poșta Câlnău, dar spre est, la 5,5 km de gara Boboc, s-au găsit urmele unei așezări din neoliticul mijlociu (mileniile al VI-lea–al V-lea î.e.n.). Un al treilea sit, mai amplu, se află în preajma satului Potârnichești pe diverse movile din jurul satului. El cuprinde cuprinde opt necropole: una eneolitică, din mileniul al IV-lea î.e.n.; una din Epoca Bronzului (mileniile al III-lea–al II-lea î.e.n.); trei din perioada Halstatt (secolele al XII-lea–al V-lea î.e.n., din care una datată spre sfârșitul perioadei —după secolul al VII-lea î.e.n.); și trei din epoca migrațiilor (cultura Cerneahov, secolul al IV-lea e.n.).
În zonă: tabăra de sculptura în aer liber de la Magura - Vulcanii Noroiosi de la Berca - manastirile Ciolanu si Ratesti - podgoria și cramele stațiunii viticole de la Pietroasele - locul unde a fost descoperit tezaurul Closca cu Pui de Aur - Muzeul Chihlimbarului de la Colti.




Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 30
Nr. Camere duble: 15, toate cu baie proprie
Restaurant

Tarife
Cameră dublă / noapte: 140 lei
Pat suplimentar / noapte: 40 lei
Mic dejun: 10 lei


Facilități
Încălzire: centrală proprie - Aer condiționat - Apă caldă permanent - Terasă / restaurant - Grătar - Șemineu - TV - Internet - Semnal GSM - Sală conferințe - Fermă proprie - Parcare proprie.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu