marți, 23 septembrie 2014

Pensiunea Casa De Zahar *** - Sarata Monteoru, Valea Buzaului


Categorie: 3 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Sarata Monteoru
Adresă: comuna Merei, sat Sarata Monteoru
Județ: Buzau
Email: office@casadezahar.ro
Web: http://www.casadezahar.ro/
Telefon: (+4) 0747.09.55.45, 0740.070.687
Persoană de contact: Zamfir Gheorghe


Prezentare
Pensiunea Casa de Zahar este situată în stațiunea balneoclimaterică Sarata-Monteoru, aflată la circa 20 km de orașul Buzau, renumită pentru izvoarele sale cu apă sărată și pentru facilitățile de tratament. Este o zonă vizitată de mulți turiști în orice anotimp pentru aerul curat și frumusețile sale naturale. Stațiunea Sarata-Monteoru este deopotrivă un minunat loc pentru tratament balnear cât și pentru recreere și drumeție.

Aflată la poalele pădurii, exact la intrare în stațiunea Sarata-Monteoru, pe partea dreaptă după coborârea podului, într-o vale înconjurată numai de pădure, pensiunea Casa de Zahar vă pune la dispoziție o serie de condiții optime de cazare. Capacitatea de cazare fiind de 6 camere duble (capacitate maximă 15 persoane) elegant mobilate și dotate cu televizor și cablu TV, 3 băi, sală de mese și relaxare cu televizor și dvd-player și o bucătărie complet utilată cu veselă, cuptor cu microunde, filtru, aragaz, combină frigorifică. Vă puteți bucura de aerul proaspăt și liniștea naturii utilizând foișorul de 20 persoane, vă puteți răcori în piscină sau vă puteți relaxa jucând tenis de masa. Grădina fermecătoare și gazonul proaspăt întregesc ambianța ideală a vacanței dumneavoastră.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Buzau - 18 km, Ploiesti - 65 km, Bucuresti - 115 km

Drum
Drumul judetean DJ 203G

Acces Auto
Accesul se face de pe soseaua Buzau - Ploiesti (DN 1 B) pana la km 10 si apoi pe soseaua Merei - Monteoru (DJ 203 G).
Coordonate GPS: 45.14345608, 26.65201663


Atracții și Obiective turistice în zonă
Această zonă are un bogat potențial turistic, existând posibilitatea să vizitați obiective UNICE în Europa, cum ar fi VULCANII NOROIOSI sau FOCUL VIU. În același timp se poate face o degustare de vinuri la CRAMA PIETROASELE sau o masă cu renumiții CARNATI DE PLESCOI. În zonă avem Manastirea CIOLANU și Tabara de Sculptura de la MAGURA.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 15
Nr. Camere duble: 6, fără baie proprie
Nr. băi: 3
Nr. sufragerii/livingrooms: 1

Tarif
Camera / noapte: 100 lei


Facilități
Încălzire: centrală proprie - Apă caldă permanent - Bucătărie - Terasă / restaurant - Grătar - Foișor - TV - Internet - Semnal GSM - Curte / Livadă - Piscină - Accept animale de companie - Parcare proprie.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu