marți, 23 septembrie 2014

Pensiunea Lorena *** - Sarata Monteoru, Valea Buzaului


Categorie: 3 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Sarata Monteoru
Adresă: Str. Huioaba nr. 160
Județ: Buzau
Email: rezervare@sarata-monteoru-pensiune.ro
Web: http://www.sarata-monteoru-pensiune.ro/
Telefon: (+4) 0722.242.092; 0238.451.215
Fax: (+4) 0238.451.215
Persoană de contact: Viorel Gug


Prezentare
Pensiunea "Lorena" este amplasată în partea de est a stațiunii Sarata Monteoru, la cca 500 m de centru, pe valea Huioabei, într-un decor mirific. Are o priveliște deosebită asupra stațiunii și acces direct în pădure, unde se pot face plimbări atât pe jos cât și cu bicicleta sau Atv-ul. Pădurea este un amestec de foioase și conifere. Primăvara, la adierea vântului și nu numai, se simte o aromă extraordinar de plăcută, datorită mirosului florilor de tei.

De asemenea, pensiunea are la parter 2 saloane cu Tv plasmă, 2 bucătării dotate complet, terasă, coș de baschet, piscină copii și adulți, trambulină pentru copii, tenis de masă, foișor, grătar. Se pot asigura și băi de nămol, specifice stațiunii Sarata Monteoru.

În interiorul pensiunii este un aer îmbogățit cu ioni pozitivi, dându-ți senzația că ești într-o mică salină. Acest lucru se datorează piramidelor din sare.

Indiferent că veniți pentru tratament, apele termale sau aerul de aici, toate acestea fiind recunoscute pentru efectele terapeutice deosebite, sau căutați doar o oază de liniște și frumusețe, pensiunea „Lorena” este gazda perfectă. Aici veți găsi toate dotările care va pot transforma vacanța într-una din cele mai plăcute amintiri.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Buzau - 18 km, Ploiesti - 65 km, Bucuresti - 115 km

Drum
Drumul judetean DJ 203G

Acces Auto
DN 1B Ploiesti - Buzau din care DJ 203G până la Sarata Monteoru
Coordonate GPS: N 45.1513904, E 26.6422089


Atracții și Obiective turistice în zonă
Această zonă are un bogat potențial turistic, existând posibilitatea să vizitați obiective UNICE în Europa, cum ar fi VULCANII NOROIOSI sau FOCUL VIU. În același timp se poate face o degustare de vinuri la CRAMA PIETROASELE sau o masă cu renumiții CARNATI DE PLESCOI. În zonă avem Manastirea CIOLANU și Tabara de Sculptura de la MAGURA.

Pentru iubitorii de drumeții avem trasee interesante care străbat pădurea care înconjoară această superbă vale. În pădure veți găsi o mare varietate de FRUCTE DE PĂDURE, cum ar fi MURE, COARNE, MACEȘE și multe altele.

Pentru iubitorii de CICLISM, avem un traseu foarte interesant și frumos, care pleacă din SARATA MONTEORU, prin partea de nord, prin pădure (drum asfaltat) și revine după aproximativ patru ore prin partea de sud a stațiunii, străbătând, așa cum am spus, o parte a pădurii, urmând apoi localității încărcate de istorie. Traseul este complet asfaltat.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 44
Nr. Camere duble: 20
din care - 11 cu baie proprie
              -  9 fără baie proprie
Nr. Apartamente: 1, cu baie proprie
Nr. sufragerii/livingrooms: 1

Tarife
Camera dublă / noapte: 110 lei
Camera dublă matrimonială / noapte: 150 lei
Apartament / noapte: 250 lei
Toată pensiunea / noapte: 2500 lei


Facilități
Încălzire: centrală proprie - Apă caldă permanent - Terasă / restaurant - Room service - Grătar - Foișor - TV - Internet - Semnal GSM - Curte / Livadă - Piscină - Teren de sport - Saună - Loc de joacă pentru copii - Spălătorie - Seif - Accept animale de companie - Parcare proprie.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:





Un comentariu:

  1. Se pot adauga mai multe pensiuni pentru cazare Sarata Monteorul ? Ma gandesc ca n-ar strica ceva mai mult pentru turistii care cauta cazare in Sarata Monteoru.

    RăspundețiȘtergere