joi, 25 septembrie 2014

Pensiunea Tata Lice ** - Chiojdu, Valea Buzaului


Categorie: 2 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Chiojdu
Adresă: Strada Pestegarla nr. 424
Județ: Buzau
Email: contact@pensiuneatatalice.ro
Web: http://www.pensiuneatatalice.ro
Telefon: (+4) 0740.150.846, 0238.590.890
Persoană de contact: Lezeu Tudor


Prezentare
Amplasată în Buzău, în comuna Chiojdu, la 644 m altitudine, o suprafață de 14.000 mp se află exclusiv la dispoziția Dumneavoastră, fiind spațiul ideal de petrecere a vacanțelor atât pentru grupuri de tineri, familii cu copii sau persoane dornice a petrece câteva zile de relaxare și odihnă. Ridicându-se pe o colină plină de verdeață, întâmpinându-te cu aerul tare de munte și grădina de flori, pensiunea te primește cu o atmosferă extraordinară și cu o bucătărie din care ies adevărate minuni culinare.

Posibilități de cazare
Casa, construită pe două nivele, cuprinde: - 5 dormitoare cu 7 paturi duble - o cameră de zi - o sală de mese - 5 băi complet utilate - două bucătării - o terasă.

Altele: - încălzire centrala (centrală pe lemne) - apa cu care este alimentată casa este captată de la izvor - apă caldă este în permanență - linie telefonică directă - TV satelit - internet.

Se pot închiria camere separate, un întreg nivel sau casa integral, camera personalului de servire și una din bucătării fiind amplasate într-una din anexele casei.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Bucuresti 130 km, Valenii de Munte 35 km, Buzau 65 km

Drum
DN 1A, DN 10, DJ Valeni-Cislau, DJ Basceni-Chiojdu


Atracții și Obiective turistice în zonă
Lacul Vulturilor - Tabla Butii - Cascada La sipot - Trovantii de Chiojdu - Rezervatia naturala padurea de tisa pe cca 150 ha - Casa cu blazoane sec XVIII - Lacul de Turba (Manta) - Crucile din piatra sec XVIII - Asezarile rupestre Alunis-Nucu - Muzeul Chihlimbarului - Manastirea Carnu - Barajul Siriu - Salina Slanic Prahova - Vulcanii noroiosi - Tabara de sculptura Magura.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 14
Nr. Camere duble: 5
      din care - cu baie proprie: 3
                    - fără baie proprie: 2
Număr băi comune: 2
Număr sufragerii/livingrooms: 1
Restaurant: numai pt. clienți
Dotări camere: fără dotări speciale


Facilități
Încălzire: centrală proprie - Apă caldă permanent - Bucătărie - Terasă / restaurant - Grătar - Tv - Telefon - Internet - Semnal GSM - Curte - Piscină - Livadă / grădină - Fermă proprie - Echitație - Accept animale companie - Parcare proprie (10 locuri) - Teren joacă copii - Heleșteu - Ghid pentru drumeții montane.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu