marți, 23 septembrie 2014

Pensiunea Montana Touring *** - Nehoiu, Valea Buzaului


Categorie: 3 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Nehoiu
Adresă: Calea Mihai Viteazu, Nr.50
Județ: Buzau
Email: montana.touring@gmail.com
Telefon: (+4) 0722.893.313, 0238.555.922
Persoane de contact: Virgil Ionescu


Prezentare
Situată pe Valea Buzaului, în Nehoiu, pe DN 10, la jumătatea distanței dintre Buzău și Brașov, într-o zonă frumoasă de munte, Pensiunea Montana oferă clipe de neuitat, într-un cadru pitoresc deosebit. Pensiunea vă oferă posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare și odihna sau de distracție, de neuitat. Pentru iubitorii muntelui, dacă vă luați rucsacul în spate și porniți la drum, o sa descoperiți locuri ce par din altă lume, unde orice descriere, orice fotografie este departe de măreția naturii văzute de pe vârf de munte.

Vă punem la dispoziție condiții optime de cazare, fiecare cameră are grup sanitar propriu (cu duș cu hidromasaj), balcon de unde puteți admira un frumos peisaj montan, televizor, cablu TV, internet prin cablu și wireless, tenis de masă, frigider (minibar), sală de mese, bucătărie, bar, încălzire centrală și apă caldă permanent. Pensiunea Montana dispune de două camere și două apartamente cu câte două dormitoare fiecare, având o capacitate de 12 locuri de cazare.

Organizăm excursii la obiectivele turistice din zona. Cadrul natural, varietatea și complexitatea peisajului, îndeosebi în munți și în zona colinară, la care se adaugă bogate elemente de ordin istoric, etnografic și folcloric, oferă turiștilor satisfacții deosebite. Muntii Buzaului și ai Vrancei, din nordul județului, cu pădurile lor seculare și întinsele pășuni, constituie îndemnuri pentru popas în locuri de recreere.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Buzau - 70 km, Intorsura Buzaului - 46 km

Drum și Acces auto
DN 10 Buzau - Brasov
Coordonate GPS: 45.468077, 26.233635


Atracții și Obiective turistice în zonă
VULCANII NOROIOSI - Reprezintă o importantă atracție naturală a judetului Buzau, fiind situați în raza localităților Scortoasa-Beciu-Paclele. Grupați in doua zone: Vulcanii Mari si Vucanii Mici - au fost declarați monument al naturii încă din anul 1927. Acces: Buzau-Candesti-Satuc-Berca; din Berca exista indicatoare catre "Vulcani".

MUZEUL CHIHLIMBARULUI COLTI - Este singurul muzeu din țară, fiind inaugurat în 1980, ilustrând prin obiecte și imagini istoria acestor locuri, munca și viața "căutătorilor" de chihlimbar. Chihlimbarul este o bogăție deosebită a acestei zone, fiind cunoscută din timpuri străvechi. Acces: DN 10 Buzau-Patarlagele-Colti.

ASEZARILE RUPESTRE - În zona subcarpatică a județului Buzău se află unul din cele mai interesante ansambluri de vestigii rupestre, constituit din chilii și biserici în cea mai mare parte, dar și galerii și cruci de piatră. Toate acestea atestă prezența creștinismului pe aceste meleaguri dintr-o perioadă greu de fixat pe baza materialelor de datare pe care le-a furnizat cercetarea de până acum. Acces: Buzau (DN 10) - Patarlagele (60 km) - Colti (70 km) - Alunis (75 km; 5 km drum neasfaltat) -Nucu (carare de munte aprox. 6km)

BARAJUL SIRIU - Acest baraj este singurul din țară de acest fel, similar celui de la Assuan pe Nil, anume din arocament. Lacul are o lungime de 11,5 km, iar volumul de apă este de aprox. 150 mil. mc. Acces: pe DN 10 Buzau - Brasov la 85 km de Buzau.

TABARA DE SCULPTURA DE LA MAGURA și MANASTIREA CIOLANU - În poienile Cetatii Tisaului a avut loc in anul 1970 prima ediție a taberei de sculptură, urmând ca timp de 16 ani să participe anual câte 16 sculptori cu diferite stiluri de modelare a pietrei. Este cel mai mare ansamblu național de sculptură în aer liber. Manastirea Ciolanu se află pe versantul sud-vestic al dealului cu același nume, într-o poiană, fiind alcătuită din două biserici, un muzeu, precum și mai multe chilii. Acces: Buzau - Vernesti - stanga catre Grajdana - ramificatie dreapta spre Ciolanu.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 12
Nr. Camere duble: 2, toate cu baie proprie
Nr. Apartamente: 2, toate cu baie proprie
Nr. sufragerii/livingrooms: 1
Dotări camere: tv, balcon, garderob

Tarif
Camera dublă / noapte: 119 lei
Apartament / noapte: 219 lei


Facilități
Încălzire: centrală proprie - Apă caldă permanent - Bucătărie - Restaurant - Grătar - TV - Internet - Semnal GSM - Loc de joacă - Aer condiționat.


Rezervări / Detalii / Oferte: vezi datele de contact disponibile

Pagina de pornire

Mai multe fotografii:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu