marți, 23 septembrie 2014

Pensiunea Hotel La Paducel *** - Sarata Monteoru, Valea Buzaului


Categorie: 3 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Sarata Monteoru
Adresă: Str. Păducel nr. 4
Județ: Buzau
Email: cami.impex@yahoo.com
Telefon: (+4) 0723.77.87.58; 0238.451.260, 0238.753.937
Persoană de contact: Marian Teodorescu

Prezentare
Locația se afla la ieșirea din Monteoru, la marginea pădurii, unde aerul este cu adevarat curat. Hotelul este o construcție din anul 2007 cu dotări la standarde europene și servicii pe măsură. Este o amplasat pe o suprafață de 3.000 mp. Curtea interioara, terasele și pavilioanele sunt funcționale în anotimpul cald și există un garaj încălzit pentru motociclete Enduro, un poligon amenajat pentru PAINTBALL și loc de joaca pentru copii special amenajat.

Complexul ,,La Paducel” este situat într-o regiune cu potențial turistic, în Subcarpatii de Curbura, aproape de Muntii Buzaului, zonă renumită prin peisajele sale pitorești, obiectivele turistice naturale și culturale.

Restaurantul Complexului dispune de o capacitate de 80 locuri în restaurant și 20 locuri în separeu. Servim preparate tradiționale, majoritatea din gospodăria anexa, și avem mare tradiție la păstrăv. La comandă organizăm evenimente deosebite și în mod special putem face preparate la rotisor (berbecuț, purceluș) sau la ceaun gulaș sau pomana porcului. Organizăm nunți, botezuri, zile onomastice, aniversari, agape, întâlniri de afaceri și orice alte evenimente. Complexul LA PADUCEL în anumite condiții se poate închiria în totalitate.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Buzau - 18 km, Ploiesti - 65 km, Bucuresti - 115 km

Drum și Acces Auto
DN 1B Ploiesti - Buzau din care DJ 203G până la Sarata Monteoru
Coordonate GPS: N - 45.09,15.38; E - 26.37,16.04

Atracții și Obiective turistice în zonă
Această zonă are un bogat potențial turistic, existând posibilitatea vizitării unor obiective unice în Europa, cum ar fi Vulcanii Noroiosi sau Focul Viu. În același timp se poate face o degustare de vinuri la Crama Pietroasele sau o masă cu renumiții carnati de Plescoi. În zonă se pot vizita Manastirea Ciolanu și Tabara de Sculptura de la Magura.

În timpul verii, puteți face băi cu apă sărată la ștrandul din stațiune sau drumeții prin pădure, spre diferite obiective turistice (la Cruce, la schitul Negoita, la așezarea arheologică, etc).


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 24
Nr. Camere duble: 12, toate cu baie proprie
Nr. sufragerii/livingrooms: 1
Restaurant

Tarif
Camera dublă / noapte: 120 lei

Facilități
Încălzire: centrală proprie - Apă caldă permanent - Aer conditionat - Terasă / restaurant - Room service - Grătar - Foișor - TV - Internet - Semnal GSM - Curte / Livadă - Fermă proprie - Piscină - Teren de sport - Loc de joacă pentru copii - Spălătorie - Seif - Accept animale de companie - Parcare proprie.

Rezervări / Detalii / Oferte: vezi datele de contact disponibile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu