marți, 23 septembrie 2014

Pensiunea Vulcanii Noroiosi *** - Scortoasa, Valea Buzaului


Categorie: 3 margarete
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Scortoasa
Adresă: comuna Scortoasa
Județ: Buzau
Email: contact@pensiuneavulcaniinoroiosi.ro
Web: http://pensiuneavulcaniinoroiosi.ro/
Telefon: (+4) 0.722.623.021


Prezentare
Pensiunea Vulcanii Noroiosi este situată la 12 km de comuna Berca, în localitatea Scortoasa, judetul Buzau, într-un cadru natural superb, la ~50m de rezervația naturală “Vulcanii Noroiosi“, zonă unică în Europa.

Pensiunea deține 12 camere, dintre care 8 camere a câte 3 locuri și 4 camere a câte 4 locuri, dotate cu baie proprie (apă rece și apă caldă) precum și încălzire centrală pe timpul iernii. Pensiunea mai este dotată și cu un bufet-bar cu o capacitate de 20 de mese (aproximativ 80 locuri), o terasă cu o capacitate de 16 mese (~ 60 locuri) și 4 foișoare. Nu există restaurant în incinta pensiunii, turiștii fiind invitați să încerce mâncărurile de la bufetul pensiunii, preparate din produse proaspete provenite de la ferma proprie, sau să își gătească singuri tradiționalul grătar pentru care există loc special amenajat în curte. Pensiunea Vulcanii Noroiosi dispune de o parcare spațioasă în fața intrării, cu o capacitate totala de peste 50 autoturisme.

Începând din luna iunie 2011, s-a deschis și complexul pensiunii, care dispune de un restaurant cu capacitate de peste 250 de locuri, camere de cazare (~ 40 de locuri) și o sală de conferințe de 80 de locuri.

Pensiunea vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să-și petreacă căteva zile de relaxare într-un cadru liniștit, departe de zgomotul urban, deci, din respect pentru oaspeții noștri, nu sunt acceptate grupurile zgomotoase, nu sunt permise petrecerile cu exces de alcool și manelele!


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Buzau - 30 km

Drum și Acces auto
DN 10 Buzau - Brasov și apoi DJ 102 F
Din orașul Buzau se merge pe drumul national DN 10, pe care se parcurg circa 17 km până în localitatea Satuc, apoi se face dreapta către localitatea Berca. După traversarea râului Buzau, se întoarce la stânga, apoi imediat la dreapta (după câteva sute de metri), urmând indicatorul spre Chiliile (lăsând la stânga drumul spre Manastirea Ratesti). Se parcurg circa 10 Km până la următoarea intersecție, unde se întoarce iar la dreapta și de unde mai sunt de mers – conform indicatorului – 5,5 km până la Vulcanii Noroiosi. Un ultim indicator către rezervație se află la numai 2 km de aceasta. Aici, dacă se întoarce la stânga peste pod, se ajunge la Paclele Mari, iar dacă se merge înainte se ajunge la Paclele Mici și la Pensiunea Vulcanii Noroiosi.
Coordonate GPS:  45.363725, 26.661143


Atracții și Obiective turistice în zonă
Vulcanii Noroiosi (50 metri) - Focurile Vii de la Ardanasi - Muzeul de chihlimbar de la Colti - Tabara de sculptura in aer liber de langa Manastirea Ciolanu - Manastirea Cetatuia ctitorită de Constantin Brancoveanu - Manastirea Ratesti.


Structură spațiu cazare
Nr. clădiri: 2
Nr. total de locuri (persoane): 80
Pensiune
Nr. total de locuri (persoane): 40
Nr. Camere triple: 8, toate cu baie proprie
Nr. Camere 4 locuri: 4, toate cu baie proprie
Nr. sufragerii/livingrooms: 1
Complex
Nr. total de locuri (persoane): 40
Restaurant

Tarife
Camera triplă / noapte: 90 lei
Camera 4 persoane / noapte: 120 lei


Facilități
Încălzire: centrală proprie - Apă caldă permanent - Terasă / restaurant - Foișor - Bucătărie - TV - Internet - Semnal GSM - Sală de conferințe - Curte / grădină - Fermă proprie - Parcare proprie (50 locuri).



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu