sâmbătă, 27 septembrie 2014

Hotel Corso ** - Buzau, Valea Buzaului


Categorie: 2 stele
Zonă turistica: Valea Buzaului
Localitate: Buzau
Adresă: Str. Cuza-voda nr. 43-45
Județ: Buzau
Email: danilie99@yahoo.com , scandio@rdslink.ro
Web: http://www.hotelcorso.ro/
Telefon: (+4) 0732.114 411, 0731.836 553, 0731.836 550; 0238.710 090, 0338.401 164
Persoană de contact: Colan Alina sau Dan Ilie (patron)


Prezentare
Situat la o plimbare de numai 2 minute de primăria oraşului Buzău, acest hotel oferă camere spaţioase, cu Wi-Fi gratuit şi room service. Dispune de un restaurant à la carte. Fiecare dintre camerele izolate fonic de la Hotelul Corso are podele din lemn şi aer condiţionat. Toate sunt echipate cu un frigider şi un televizor cu ecran plat. Camerele dispun de un birou de lucru şi de baie proprie. Oaspeţii se pot bucura de preparate din bucătăria tradiţională românească la restaurantul din incintă. De asemenea, există un bar care serveşte o gamă largă de băuturi. Hotelul Corso oferă o recepţie deschisă 24 de ore şi un bancomat în incintă. Este disponibilă închirierea unei maşini, precum şi un serviciu de spălătorie şi de călcat. Situat în centrul oraşului Buzău, hotelul este aproape de o serie de locuri de cumpărături şi de divertisment. Există, de asemenea, un centru SPA chiar peste drum, iar râul Buzău se află la distanţă de 5 minute cu maşina.


Orașe apropiate și distanța până la ele (km)
Ramnicu Sarat - 35 KM, Ploiesti - 70 KM, Bucuresti - 110 KM

Drum și Acces auto
Pe șoseaua E85, în orașul Buzau, în centrul istoric al orașului, la 200 m de Primărie (Palatul Comunal)
Coordonate GPS: N 45.154724, E 26.822941


Atracții și Obiective turistice în zonă
Oraș: Complexul episcopal - Palatul Comunal - Parcul Crang - Strada Targului - Parcul Tineretului - Conacul și Parcul Marghiloman - Muzeul Judetean - Casa Vergu Manaila - Palatul Fiscal - Stejarul Secular

Împrejurimi: Stațiunea Sarata-Monteoru - Barajul și lacul de acumulare Siriu - Lacul fara Fund sau Lacul Vulturilor - Masivul Siriu - Baile Siriu - Tabara Hartagu - Cascada Pruncea de pe valea Casocii - Manastirea Schimbarea la Fata-Sita Buzaului - Manastirea Ratesti - Manastirea de la Ciolanu - Tabara de sculptura Magura - Muzeul Chihlimbarului de la Colti - Vulcanii noroiosi la Berca - Manifestare folclorica denumită "Cat e Siriul de mare" în prima duminică după Sf. Maria, pe malul lacului Siriu - Drumeții în masivele: Siriu (Lacul Vulturilor), Bocirnea, Penteleu, Podul Calului, Cascada Pruncea (Valea Casoca), Tabla Butii, Izvoarele cu apa termala Baile Siriului.


Structură spațiu cazare
Nr. total de locuri (persoane): 43
Nr. Camere duble: 20
Nr. Camere triple: 1
Toate camerele au baie proprie
Nr. sufragerii/livingrooms: 1
Dotări camere: tv, balcon, aer condiționat
Restaurant

Tarife
Camera dublă / noapte: 120 lei
Camera dubla / noapte: 180 lei
Mic dejun / persoană: 15 lei
Prânz / persoană: 25 lei
Cina / persoană: 20 lei


Facilități
Încălzire centrală - Apă caldă permanent - Restaurant/Cramă - Bar - TV - Semnal GSM - Internet - Room service - Spălătorie - Acceptă animale de companie - Parcare proprie.



Pagina de pornire

Mai multe fotografii:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu